cz sk ma

Xbox 360 Xbox 360 játekok Xbox 360 ár Xbox 360 kiegészítők

Minden igazi Xbox 360 játékos mindig a legújabb és legnépszerűbb játékokat szeretné játszani. De hol szerezzük be a legújabb Xbox 360 játékokat, amikor nem pont milliomosok vagyunk? Több lehetőség is létezik, példálul Xbox LIVE letöltés, torrent letöltés, free szerver letöltés vagy esetleg rapidshare.com letöltés. További lehetőségek hogyan szerezzünk eredeti játékot a webáruház vásárlás vagy klasszikus bolti vásárlás amelynél viszont az ár is valamivel magasabb.

Az Xbox LIVE szolgáltatásban az Xbox Marketplace lehetővé teszi az Xbox 360 tartalom további vásárlását, esetleg ingyenes dolgok letöltését. Marketplace a játékok demóverzióit, ingyenes játék teszteket, fizetett játék verziókat kínál, tovább találunk itt film és játék bemutatókat vagy  audió és videó tartalmat. Xbox 360 játékok elvisznek báhová a világon bármilyen idószakba, a válásztást kizárólag Ön dönti el.
A torrent és rapidshare.com típusú letöltés gyakran nem legális mivel a tartalom feltöltése nincs megengedve a fejlesztővel. Rapidshare.com nagy része filmeket és játékokat kínál amelyeket máskép meg kellene vásárolnunk. Az internet világhálóján sok Xbox 360 játékot és kiegészítőt találunk. De a torrent és rapidshare.com típusú letöltések nem mindig a legjobb választás, mivel gyakran megesik hogy vírust vagy hibákat tartalmaznak amelyek nagy gondokat okozhatnak a konzolnak vagy számítógépünknek.